Onze Partners

Samenwerking stimuleert innovatie

Partners

Samenwerking stimuleert innovatie. Daarom bundelen UWV en SVB voor deze hackathon haar krachten en werken samen aan het innoveren van de digitale dienstverlening. Om deze innovatie verder te stimuleren, bundelen UWV en SVB ook de krachten met andere partijen, zoals de Dutch Design Week, Seats2meet en Mendix. Deze combinatie zorgt voor een hackathon met  maatschappelijke vraagstukken, in een innovatieve en industriële setting, waarbij deelnemers gebruik kunnen maken van efficiënte en gemakkelijke tools!

Dutch Design Week

Dutch Design Week

Van 21 oktober tot en met 29 oktober vindt de Dutch Design Week (DDW) plaats in Eindhoven. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert werk en concepten van ruim 2500 ontwerpers aan meer dan 295.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. DDW onderscheidt zich van andere designevenementen door zich te focussen op ontwerpen voor de toekomst en vernieuwing. Dankzij deze focus is de samenwerking tussen de hackathon UWV-SVB en DDW zeer waardevol.

Seats2meet

Seats2meet

Het gehele event zal plaatsvinden op een locatie van Seats2meet, Strijp-S in Eindhoven. Deze locatie is gevestigd op het oude Phillips fabrieksterrein. Een betere innovatieve omgeving is er niet! Seats2meet draagt zorg voor alle faciliteiten zodat de deelnemers zich volledig kunnen focussen op de hackathon. Daarnaast wordt hun zakelijk netwerk ingezet om deelnemers te werven.

Voor een indruk over deze locatie, kijk op https://www.seats2meetstrijps.nl/.

 

Mendix

Mendix

Van de deelnemers wordt verwacht dat zij een MVP (Minimum Viable Product) of prototype opleveren. Om dit te kunnen realiseren, worden zij vakkundig ondersteund door Mendix. De partij biedt een online training aan en een tooling om gemakkelijk applicaties te kunnen bouwen.

Kijk op https://www.mendix.com/company/ om te zien welke missie zij nastreven.

O&I management consultants

O&I management consultants

De 2e prijs winnaars krijgen de mogelijkheid geboden om op gebied van innovatie kennis en kunde te vergroten bij onze innovatieve partner O&I. Dit doormiddel van het aanbieden van een training naar keuze op gebied van Customer Journey Data Analyse of Process Mining.

O&i adviseert organisaties in hun business transformatie, door met behulp van data
de organisatie en processen slimmer en eenvoudiger in te richten. Daartoe bieden zij oplossingen gericht op Customer Journey Management, Continuous Performance Improvement en Business Agility.

Meer weten over O&I? Kijk op https://www.oi.nl/