Onze Jury

Alexander Wijninga

Alexander Wijninga

CEO & founder @ Watermelon

Alexander is een ondernemer in de dop die op vroege leeftijd bekend is geworden met vallen en opstaan. Dat definieert ook de basis van bedrijven waar hij aan het roer staat; hard werken, fouten maken en er alles aan doen om er voor te zorgen dat het de volgende keer beter gaat, zowel voor het personeel als voor het management. Belangrijke peilers binnen zijn bedrijven zijn openheid, eerlijkheid en vastberadenheid. Met een bijzondere team spirit zorgt hij er met zijn team voor geweldige tech producten in de markt te zetten.

“Bij Watermelon Messenger, bouwen we een platform dat bedrijven verbindt met klanten door verschillende klantenservice kanalen te integreren. Gelanceerd in 2014, is Watermelon Messenger de hardst groeiende klantenservice tool en honderden bedrijven gebruiken het om hun klanten sneller, efficiënter en beter te kunnen helpen. Het uiteindelijk doel is om meer tevreden klanten te creëren door een uitstekende klantenservice ervaring.”

Salim Hadri

Salim Hadri

Founder & CEO @ Milvum - winnaar van de UWV & SVB Hackathon '16.

Salim Hadri is uitgeroepen tot Young ICT Professional van 2017 en is CEO van Digital Transformation Agency Milvum. Een bedrijf dat corporates, overheden en startups adviseert over digitale transformatie en zorgt voor de ontwikkeling van digitale producten/ services. Hij is een ervaren pitcher, winnaar van de UWV & SVB 2016 Hackathon en is daarnaast met Milvum bij 6 van de 9 Hackathons op nummer 1 geëindigd.

“Al 5 jaar levert Milvum waardevolle IT innovaties aan klanten als ING, Radar en de overheid. Met een team van innovators beginnen we de reis, die we altijd samen afleggen. De IT Innovation journey. Het begint allemaal met het avontuur aan willen gaan, dus waar zijn we nu, wat is de bestemming en hoe gaan we er naar toe? Wij gaan graag de uitdaging aan om het kompas te zijn in de IT jungle.”

Martijn Imrich

Martijn Imrich

Partner @ Xomnia

Martijn Imrich helpt organisaties al 20 jaar om meer waarde uit hun data te halen. Hij is Partner bij het Big Data bedrijf Xomnia en is vooral betrokken bij adviestrajecten en bij de implementatie van Data Lab oplossingen. Binnen de Data Science is hij vakdocent en graag geziene spreker.

”Xomnia is dé Nederlandse big data partij die organisaties in staat stelt maximaal waarde uit data te halen. We excelleren in het genereren van waarde door big data platformen en voorspellende oplossingen te ontwikkelen, integreren en onderhouden. Onze trainingsprogramma’s versterken de data gedreven competenties van uw eigen medewerkers. We leveren lange termijn data science en big data engineering capaciteit middels onze traineeship formule. Indien behoefte aan een tijdelijke boost voor uw team dan delen wij onze eigen ervaren big data experts met u. In Xomnia vindt u de full-service big data partner om uw data gedreven ambities mee te realiseren.”

Rikky van Osch

Rikky van Osch

CIO @ SVB

Rikky van Osch is sinds mei 2015 CIO van de Sociale Verzekeringsbank. De visie die zij nastreeft is “Uitblinken in transparante en persoonlijke dienstverlening op het gebied van sociale zekerheid en zorgtransacties voor de burger”. Naast CIO is Rikky ook Lid dagelijks bestuur van de Amsterdam IT CIrcle. Hiervoor heeft zij verschillende senior IT-functies vervuld bij commerciele organisaties, zoals Equens (nu Equensworldline) en Sun Microsystems. 

De Sociale Verzekeringsbank (SVB) is uitvoerder van wetten en regelingen in het kader van de sociale zekerheid, zoals het AOW-pensioen, de kinderbijslag en de AIO. Ook verzorgt de SVB de uitbetaling van de salarissen en declaraties van het persoonsgebonden budget (PGB). Wij zorgen dat onze klanten op tijd weten en krijgen waar zij recht op hebben. En we helpen hen in 1 keer goed en zo snel mogelijk.”

Bert Voorbraak

Bert Voorbraak

Hoofd IV Gegevensdiensten @ UWV

Bert Voorbraak (1961) is in zijn hele carrière werkzaam in ICT in verschillende functies. Begin jaren 2000 is hij vanuit de Belastingdienst verantwoordelijke geweest voor het inrichten van de Keten Loonaangifte. Bij ASR Nederland heeft hij in de periode 2007-2008 een grootschalig Agile Software Development geïmplementeerd. In die periode heef hij ook meegewerkt met Next Generation verzekeringsproducten. Bij de UvA en HvA heeft hij zorg gedragen voor experimenteren met en operationaliseren Massive Open Online Courses (MOOC’s) en Location Based Services voor mobiele devices. Sinds april 2017 is hij verantwoordelijk voor modernisering van een deel van het UWV applicatielandschap.
”UWV zorgt voor landelijke uitvoering van de werknemersverzekeringen en voor arbeidsmarkt- en gegevensdienstverlening. Dat doen we als zelfstandig bestuursorgaan (ZBO) in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.”
Arjen van Berkum

Arjen van Berkum

Chief Disruption Officer @ Conclusion

Mijn naam is Arjen van Berkum. Blogger, vlogger, motivator, bon vivant, ondernemer én vader van een geweldige dochter. Werkzaam bij Conclusion als Chief Disruption Officer. Elke dag ben ik bezig om voor onszelf en onze klanten het verschil te maken in een wereld waarin onzekerheid regeert. Technische mogelijkheden openen nieuwe kansen om klanten, processen, medewerkers en producten te veranderen en soms radicaal te wijzigen. Ik geloof in het feit dat dit een tijd van kansen is.